Вугілля для кальяна: види, особливості та рекомендації щодо вибору

Куріння кальяну є популярною процедурою на відпочинку, при проведенні святкових заходів та у багатьох інших випадках. Про тютюн і правильність його підбору багато чули. Але вугілля для проведення процесу приділяється менше уваги. Це є недоглядом, адже від сировини залежить перебіг усього процесу, розкриття смаку та аромату тютюну. Пропонується придбати вугілля для кальяна високої якості та різного виду від перевіреної компанії.

Види

Існує кілька варіантів вугілля, який можна використовувати для розпалювання приладу та підтримки температури в процесі куріння. Вирізняють такі види:

  1. Дерев’яний, виготовлений з горіхової шкаралупи, оливкових, лимонних дерев або виноградної лози. Він робиться у вигляді кубиків або платівок, добре створює та підтримує жар. Вугілля виходить у процесі спалювання зазначених матеріалів без доступу кисню.
  2. Вугілля зі шкаралупи кокосового горіха. Він також має високу температуру згоряння та дає рівномірне тепло всю процедуру куріння кальяну.
  3. Штучне вугілля, створене з певних компонентів, що підтримують тління та дають високу температуру. Вони відрізняються швидким розпалом завдяки просоченню спеціальними складами, щоб забезпечити процес у найскладніших умовах.
  4. Електровугіллям називають спеціальний пристрій, який можна використовувати для нагрівання та горіння тютюну, використовуючи електрику зі звичайної мережі.

Разом із будь-якими видами вугілля, можна придбати табак для кальяна Ужгород, вибравши з великого асортименту товарів.

Вибір

При купівлі вугілля слід врахувати тип тютюну, який використовуватиметься при курінні, тривалість самої процедури. Якщо передбачається проведення процесу в приміщенні, то найкращим варіантом стануть деревне або кокосове вугілля. Матеріал, отриманий зі шкаралупи горіхів, чи це кокоси чи волоський – добре тримають жар, дають його рівномірно, що важливо за тривалість куріння, особливо якщо кальян використовує група людей.

Якщо процедура проводиться на вулиці, є шанс на зовнішній вплив з боку вітру або дощу, то найбільш оптимальним варіантом стане штучне вугілля, воно швидко розпалюється, горить рівномірно за будь-яких умов завдяки просочення.

Важливо врахувати вплив вугілля на аромат тютюнової суміші, що використовується під час куріння. Виробники дають рекомендації щодо поєднання компонентів, до яких варто прислухатися. Досвідчені курці вибирають найбільш перевірені варіанти вугілля, можна врахувати їхні поради.


Notice: Undefined index: integration_type in /home/f115164/public_html/elitecolumbia.com/wp-content/uploads/.sape/sape.php on line 2012